---

WELCOME<3

Живота на едно общество протича в едно малко по-различна обстановка. Наблюдава особена величественост на изкуството. Вечният град на изкуството Виена е сборният им пункт, който тайно са завладели. Там ги дебне нищо неподозиращ вирус, който играе с умовете им, докато и последният от тях не обърнe гръб на собственото си Аз и не превърне себе си в чудовище.
Enjoy xx
soon;

i.4special fc; ii.hermes manuscript mission; iii. emojis; iv.more in free zone;


  LETHAL VIRUS;

  Share
  animusvox.
  animusvox.
  Admin

  Posts : 45
  Join date : 2015-07-23

  LETHAL VIRUS;

  Post by animusvox. on Fri Jul 24, 2015 1:57 pm
  LETHAL VIRUS;


  ✘ Източникът на вируса е неизвестен, но по-важното е, че бавно атакува човешкият мозък, а в последствие и жизнените органи. Ефекти от вируса могат да бъдат загуба на сетивата и дори лудост. Лошото е, че последствията са непредвидими и никога не се повтарят. Въздейства различно и персонално спрямо всяка своя жертва. Превръща хора в убийци, чудовища и кара кошмарите ви да станат реалност.

  ✘ Тук даваме свобода на въображението ви! Сигурни сме, че ще растат много рози по главите на някой, а вместо лудост ще реши, че е лама и ще спре да говори; От вас зависи дали героят ви ще е заразен изобщо. Разбира се, никога не е късно да получи вируса от някъде.

  Единственото, което трябва да направите е да отбележите в профила си, дали героят ви носи вируса или не. Ако търсите също така и идеи за странични ефекти и всякакви такива, екипът е винаги насреща за съвет и нови предложения.<3  _________________
  ”All art is erotic.All art is erotic.All art is erotic.All art is erotic.All art is erotic.All art is erotic.All art is erotic.” ---------

   Current date/time is Wed Jan 23, 2019 9:01 pm