---

WELCOME<3

Живота на едно общество протича в едно малко по-различна обстановка. Наблюдава особена величественост на изкуството. Вечният град на изкуството Виена е сборният им пункт, който тайно са завладели. Там ги дебне нищо неподозиращ вирус, който играе с умовете им, докато и последният от тях не обърнe гръб на собственото си Аз и не превърне себе си в чудовище.
Enjoy xx
soon;

i.4special fc; ii.hermes manuscript mission; iii. emojis; iv.more in free zone;


  STORY LINE;

  Share
  animusvox.
  animusvox.
  Admin

  Posts : 45
  Join date : 2015-07-23

  STORY LINE;

  Post by animusvox. on Fri Jul 24, 2015 1:54 pm
  LOWER AUSTRIA;


  ✘ Долна Австрия е федерална провинция в състава на познатата ни Австрия, където живота на едно общество протича в едно малко по-различна обстановка. В техните среди се наблюдава особена величественост в скулптурата, картините, архитектурата, литературата, танците и музиката.  А стилът им на живот е призван да прославя и пропагандира могъществото на властта, на аристокрацията,  но заедно с това и да изразява прогресивните за своето време идеи.
  Вечният град на изкуството Виена е сборният им пункт, който тайно са завладели. Там ги дебне нищо неподозиращ вирус, който ще побърка късметлията сдобил се с него. Ще играе с умовете, въображението и страховете им, докато и последният от тях не обърне гръб на собственото си Аз и не превърнат себе си в чудовище.


  _________________
  ”All art is erotic.All art is erotic.All art is erotic.All art is erotic.All art is erotic.All art is erotic.All art is erotic.” ---------

   Current date/time is Wed Jan 23, 2019 9:00 pm